Sprzedaj swój przepis

Świat wydawniczy jest szalenie bogaty. Mimo że dziś największym nośnikiem informacji jest internet ...

Więcej

Rosół klasyką niedzieli

Są takie potrawy, które jadamy często. Ba – których jadanie jest wręcz tradycją. Jednym z takich je...

Więcej

Wykorzystajmy w naszej kuchni anyż

Anyż jest rośliną pochodzącą z południowo-wschodnich stron Azji. Jego specjalistyczna nazwa to badi...

Więcej

kuchnie nowoczesne warszawa

Świat wydawniczy jest szalenie bogaty. Mimo że dziś największym nośnikiem informacji jest internet ...

Więcej

ciasto

Ciasta nie tylko na święta
Z ciastami to ciężka sprawa - nie jest tak łatwo wiele z nich przygotować. O tym musimy wiedzieć, bo coraz częściej próbujemy własnoręcznych wypieków, niestety próbujemy bezskutecznie. Nie przykładamy się niestety, bo mamy świadomość, że w pobliżu jest cukiernie i w razie czego można to sobie zrekompensować jednym zakupem. do tego w sklepach wielkopowierzchniowych można upić jeszcze ciasto francuskie mrożone, które wystarczy wrzucić do piekarnika na kilkanaście minut. Niestety usługi i mrożonki nas rozleniwiły w kwestii ciast. Przy tym za pieczenie ciast zabieramy się najczęściej przy okazji świat. Wtedy nasza kuchnia jest najbogatsza w przepisy kuchenne. Tyle że pierząc okazyjnie na pewno się tej sztuki ie nauczymy do perfekcji. Tutaj nie ma żadnych wątpliwości - najlepsi są ci, którzy pieką często. Jabłeczniki, makowce, serniki i wszystko, co tylko da się zjeść. Rożne mamy upodobania, różne tez przepisy kuchenne pozwalające na upieczenia pysznego ciasta. Najważniejsze, by dobrze czytać wszystkie receptury i dużo praktykować. ...

Struktura strony